De reden is simpel. Je kunt niet meer op Social Media heen! Meer dan 75% van de internetgebruikers maakt gebruik van Social Media. Vaak bewust, maar soms ook onbewust. Video's bekijken op YouTube? Of beoordelingen van een product lezen? Reacties onder nieuwsberichten? Of Googelen naar een onderwerp en uitkomen op Twitter? Een profiel op LinkedIn, klinkt ook bekend? Dat is allemaal Social Media!

Internet en Social Media is een onderdeel geworden van een digitale levensstijl. Het is geen hype, het is geen trend. Het is een feit. Het gebruik van Internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Het gebruik van Social Media gaat diezelfde kant op. In 2012 wordt het de nummer één bezigheid op Internet. Meer dan porno. En meer dan e-mail. De tijd die wordt doorgebracht op sociale netwerken stijgt drie keer sneller dan het internetgebruik.

Bovendien: online content wordt allang gecreëerd, door je klanten. Want wonen, leven en verhuizen zijn onderwerpen die iedereen raakt. Als woningcorporatie sta je midden in de maatschappij. De klant centraal stellen, tevreden huurders, goed geïnformeerde woningzoekenden. Daar draait het om. En met Social Media kun je dit bereiken!

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen. Onze projectleiders en adviseurs zijn experts op het gebied van e-Dienstverlening & Social Media, Digitale strategie, Informatiebeleid & Architectuur en Primaire systemen & Expert systemen. We kiezen er bewust voor alleen te werken voor woningcorporaties en zorginstellingen.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van VVA-informatisering? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.