Leergang Privacy- en Gegevensbescherming

De Leergang Privacy- en Gegevensbescherming bereidt woningcorporaties in zes Masterclasses voor op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die ingaat per 25 mei 2018!

Opleiding: Certified Data Science Professional

Heb jij affiniteit met de basisprincipes van programmeren en statistiek? Dan is deze opleiding zeker aan te raden voor jou!

Masterclasses

VVA-informatisering verzorgt ook interessante en hoogwaardige masterclasses. Zowel in een grote en kleine setting, bij u op locatie en centraal in het land.

Workshops

VVA-informatisering verzorgt ook interessante en hoogwaardige workshops. Zowel in een grote en kleine setting, bij u op locatie en centraal in het land.

Kennisartikelen

VVA-informatisering is op meerdere gebieden gespecialiseerd dan waar de workshops en masterclasses in verzorgd worden. Hieronder kunt u meer informatie over deze onderwerpen vinden.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Attentie! Deze website maakt gebruik van cookies.

Als u uw browserinstellingen niet aanpast, gaat u akkoord met de cookies.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?