Kennisartikelen

VVA-informatisering is op meerdere gebieden gespecialiseerd dan waar de workshops en masterclasses in verzorgd worden. Hieronder kunt u meer informatie over deze onderwerpen vinden.

Subcategorieën

Lean en woningcorporaties

VVA-informatisering helpt woningcorporaties met lean management. Want lean gaat over besparen in plaats van over bezuinigen. Lees hieronder wat lean is, wat je er mee kunt en een aantal andere interessante artikelen.

VVA-informatisering heeft veel ervaring met social media bij woningcorporaties. We hebben tientallen corporaties geholpen. Bijvoorbeeld met workshops, beleidsvorming en implementaties. Lees hier een aantal interessante artikelen over social media.

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?