Maakt woningcorporaties privacy klaar!

Per 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking en wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen. Deze verordening geeft richtlijnen aan organisaties over hoe zij in de toekomst om moeten gaan met de bescherming van persoonsgegevens. Woningcorporaties dienen zich adequaat voor te bereiden op de veranderende wet- en regelgeving, maar hoe? De Leergang Privacy- & Gegevensbescherming, verzorgd door VVA-informatisering, Joanknecht en Boels Zanders Advocaten, biedt antwoorden op al jouw vragen.

OrganisatorsLeergang


De Leergang

Vanaf het najaar 2017 start deze unieke leergang die antwoord geeft op de vraag hoe woningcorporaties zich adequaat kunnen voorbereiden op veranderende wet- en regelgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming. En hoe zij vanuit hun (morele) verantwoordelijkheid kunnen zorgdragen voor de bescherming van huurder- en woningzoekendengegevens.

In 6 masterclasses leer je jouw corporatie op een praktische manier voor te bereiden op de nieuwe wetgeving. Deze leergang is zorgvuldig samengesteld door specialisten die allen actief zijn in de corporatiebranche vanuit de disciplines informatisering, IT-auditing en privacyrecht. Daarnaast dragen diverse aansprekende gastsprekers bij aan de inhoud van de masterclasses.

Bekijk hier het complete programma

Data en locatie

De leergang bestaat uit 6 bijeenkomsten, welke maandelijks plaatsvinden op donderdagen van 13.30 tot 17.30 uur op de Faculty Club bij Tilburg University.

De data zijn als volgt:

  • 2017: 12 oktober, 16 november, 7 december
  • 2018: 11 januari, 8 februari, 15 maart

De laatste bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel!

Faculty Club Tilburg
Warandelaan 3, 5037 AB Tilburg
Klik hier voor een routebeschrijving


Aanmelden

 

Aanmelden niet meer mogelijk. 

 

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Attentie! Deze website maakt gebruik van cookies.

Als u uw browserinstellingen niet aanpast, gaat u akkoord met de cookies.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?