Masterclasses

VVA-informatisering verzorgt ook interessante en hoogwaardige masterclasses. Zowel in een grote en kleine setting, bij u op locatie en centraal in het land.

Is jouw organisatie al voorbereid op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? Deze Europese privacywetgeving zal op 25 mei 2018 van toepassing worden en de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen. Boetes kunnen vanaf dat moment oplopen tot wel 20 miljoen euro! Reden genoeg dus om de informatiebeveiliging aan te scherpen. Daarom organiseert VVA-informatisering een masterclass Informatiebeveiliging voor corporatiemedewerkers. .

Lees meer...

Herken je dit? Chaos op netwerkmappen, ongeautoriseerd gebruik van cloudoplossingen, geen overzicht, lang zoeken, meerdere versies, onduidelijke afspraken en meer? Dan is het tijd om een start te maken met Enterprise Content Management (ECM). Dat kan door deel te nemen aan de Masterclass Enterprise Content Management.

Lees meer...

Woningcorporaties voeren in een rap tempo belangrijke veranderingen door op gebied van informatievoorziening. Selecties en implementaties van nieuwe (primaire) systemen, interactieve websites, portalen, SOA en middleware/ESB-oplossingen zijn aan de orde van de dag. Maar hebben we vooraf goed helder waarvoor en voor wie we dit doen? En aan welke randvoorwaarden deze toekomstige oplossingen moeten voldoen willen ze een constructieve bijdrage kunnen leveren aan de organisatiedoelstellingen? Kortom, aan welke kapstop kun je deze en andere projecten en ontwikkelingen (denk aan fusies) ophangen om te bereiken wat de organisatie wil.

Lees meer...

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Attentie! Deze website maakt gebruik van cookies.

Als u uw browserinstellingen niet aanpast, gaat u akkoord met de cookies.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?