Herken je dit? Chaos op netwerkmappen, ongeautoriseerd gebruik van cloudoplossingen, geen overzicht, lang zoeken, meerdere versies, onduidelijke afspraken en meer? Dan is het tijd om een start te maken met Enterprise Content Management (ECM). Dat kan door deel te nemen aan de Masterclass Enterprise Content Management.

Wat is Enterprise Content Management?

De hoeveelheid informatie bij woningcorporaties groeit iedere dag. Niet alleen dat, het neemt ook steeds andere vormen aan. In basis is deze informatie gestructureerd opgeslagen in verschillende systemen. Maar veel informatie is ook ongestructureerd, zichtbaar of onzichtbaar, bewust of onbewust, opgeslagen in verschillende gegevensverzamelingen. Hoe een woningcorporatie daar het beste mee om kan gaan, leer je tijdens de Masterclass Enterprise Content Management.

ECM gaat verder dan de wijze waarop informatie wordt verzameld en beheerd. Het gaat ook over hoe informatie wordt gearchiveerd en ontsloten. Om hier bewust keuzes in te kunnen maken, moet je eerst inzicht én overzicht hebben in de huidige situatie en mogelijkheden. Vervolgens kan worden bepaald welke cultuuromslag en procesafspraken het beste binnen jouw corporatie kunnen worden ingezet.

Wat leer je tijdens de Masterclass?

Tijdens deze masterclass maak je kennis met de verschillende onderdelen van ECM. Je ontvangt concrete handvatten om met ECM binnen je eigen corporatie aan de slag te gaan en je deelt praktijkervaringen met elkaar. Na afloop ontvang je ook de ECM architectuurplaat. Daarmee heb je een aansprekende praatplaat in handen die je direct kunt gebruiken binnen je eigen corporatie.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie? Stuur dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je gegevens naar Martijn Videler.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?