Achterhoekse corporaties starten selectie nieuw ERP systeem onder begeleiding van VVA

By mei 28, 2014 juli 24th, 2020 Nieuws

ProWonen, Sité Woondiensten en Wonion werken sinds enige tijd intensief samen. Een volgende stap in deze samenwerking is het harmoniseren van de bedrijfsprocessen. Voor het huurincasso proces is dit al gedaan. Naast het harmoniseren van de bedrijfsprocessen, wil men het beheer van processen en systemen ook over de corporaties heen gaan regisseren. Door te kiezen voor dezelfde ERP leverancier verwachten de corporaties het rendement van deze samenwerking te vergroten. Zij hebben er voor gekozen om zich bij de selectie van een nieuw ERP-systeem te laten begeleiden door VVA-informatisering.

Omdat de selectie en implementatie van een gezamenlijk ERP voor drie corporaties een verandertraject is met een grote impact op de organisatie, hebben de corporaties VVA-informatisering gevraagd een voorstel te presenteren op welke wijze dit gerealiseerd kan worden. De aanpak van VVA-informatisering sprak de corporaties aan.

We hebben eerder samengewerkt met deze corporaties uit de Achterhoek. Zo hebben wij de selectie en implementatie van het regionale woonruimteverdeelsysteem Thuis in de Achterhoek begeleid.

 

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn