AlleeWonen live met nieuw intranet en KCC-portaal

By november 11, 2013 juli 24th, 2020 Nieuws

In juni ging AlleeWonen onder leiding van VVA-informatisering live met een nieuwe website en een huurdersportaal. Binnen het project stonden bij de corporatie uit Breda en Roosendaal nog twee andere onderdelen op de rol. Die zijn inmiddels ook live!

In oktober ging het KCC-portaal live, dat bij AlleeWonen bekend staat als het KIP. Dit is een afkorting van Klant Informatie Portaal. Dit portaal is bedoeld voor de medewerkers van AlleeWonen en toont met één druk op de knop alle klant- en pandinformatie die verspreid ligt opgeslagen in verschillende back-office systemen. Tegelijkertijd ging bij AlleeWonen ook het nieuwe intranet live. Beide portalen, de website en het intranet worden beheerd vanuit één centraal content management systeem.

De website, het huurdersportaal, het KCC-portaal en het intranet zijn ontwikkeld door Green Valley. AlleeWonen heeft er voor gekozen het huurdersportaal via een ESB integratielaag te koppelen aan het primaire systeem. Imtech leverde de ESB en zorgde voor de koppelingen richting het primaire systeem Empire van DSA-Vision.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn