AlleeWonen live met nieuwe website en huurdersportaal

By augustus 27, 2013 juli 23rd, 2020 Nieuws

AlleeWonen – een corporatie met ongeveer 19.000 woningen in Breda en Roosendaal – heeft sinds kort een nieuwe website. Ook het interactieve huurdersportaal Mijn AlleeWonen is nieuw. VVA-informatisering heeft de projectleiding van de selectie en de implemenatie op zich genomen. In de bijzondere samenwerking tussen drie leveranciers, de corporatie en VVA zijn mooie resultaten bereikt. De website is te bekijken via www.alleewonen.nl.

De website en het huurdersportaal zijn ontwikkeld door Green Valley. AlleeWonen heeft er voor gekozen het huurdersportaal via een ESB integratielaag te koppelen aan het primaire systeem. Imtech leverde de ESB en zorgde voor de koppelingen richting het primaire systeem Empire van DSA-Vision. Deze opzet is ook toegepast door WonenBreburg. AlleeWonen heeft daarbij dankbaar gebruik kunnen maken van de kennis en ervaring van hun collega-corporatie.

Binnen het project staan nog twee andere onderdelen op de rol. Zo wordt er nog een nieuw intranet ontwikkeld en kunnen medewerkers straks gebruik maken van een Klant Informatie Portaal (KIP). Met dit portaal is met één druk op de knop alle klantinformatie op te roepen die verspreid ligt opgeslagen in verschillende back-office systemen.

 

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn