Antares is live met Empire

By april 22, 2011 juli 23rd, 2020 Nieuws

Bij de Limburgse corporatie Antares is VVA-informatisering gevraagd om op te treden als ‘deelprojectleider conversie’. De corporatie, met zo’n 5.500 VHE, heeft namelijk gekozen voor een nieuw primair systeem. Empire van DSA-Vision neemt daar de plaats in van BIS van het NCCW. Inmiddels is Antares succesvol live gegaan met Empire, zo twitterde Piet Verdult van VVA-informatisering.

Rogier Verheijen, hoofd ICT van Antares, trad op als algeheel projectleider van deze implementatie. VVA-informatisering heeft het onderdeel conversie op zich genomen. VVA-informatisering is door Andersom gevraagd deze klus op zich te nemen. De organisatieadviseurs van Andersom hebben de inrichting van Empire begeleid.

Bij deze opdracht is gezorgd voor een effectieve conversie van gegevens uit de diverse oude systemen naar het nieuwe Empire. Een naadloze afstemming tussen de leverancier DSA-Vision en de kerngebruikers van de corporatie was daarbij van belang. Dankzij de ervaring van VVA-informatisering en vooral de inzet van het complete team van Antares en medewerkers van DSA-Vision, is de conversie een geslaagd project geworden. We wensen Antares uit Tegelen veel succes met hun nieuwe primaire systeem!

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn