Bernardus Wonen werkt flink door samen met VVA

By december 2, 2013 juli 24th, 2020 Nieuws

VVA-informatisering heeft een partnership met Bernadus Wonen uit Oudenbosch. Vorig jaar hebben we de corporatie ondersteund bij de selectie en implementatie een digitale woningopname, de selectie en implementatie van een document management systeem én de selectie en implementatie van een nieuw content management systeem. Inmiddels zijn belangrijke stappen gezet. Tijd voor een update.

Digitale opname

De opzichters werken inmiddels naar tevredenheid met de digitale woningopname. De enorme hoeveelheid papier die voorheen bij iedere mutatie werd geprint, behoort tot de verleden tijd. En het achteraf verwerken van deze gegevens in de diverse informatiesystemen is grotendeels komen te vervallen. Op dit moment wordt onderzocht hoe de tablet breder ingezet kan worden en er meer gegevens gesynchroniseerd kunnen worden.

Document management systeem

Het selectietraject van het document management systeem is afgerond. In de laatste fase van het selectietraject waren de overgebleven partijen Van Dinther en Techxx. Besloten is met Techxx de exclusieve onderhandelingen op te starten.

Content management systeem

Bernardus Wonen heeft voor Qvision gekozen als leverancier van het nieuwe internet en intranet. Op dit moment wordt hard aan de nieuwe website en het intranet gewerkt. De nieuwe website gaat naar verwachting eind januari live. In de loop van 2014 wordt gestart met het interactieve huurdersportaal.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn