Corporatieplein 2019
Laat de toekomst bij je binnen!

Heeft jouw corporatie behoefte aan innovatie en inspiratie?

Volg één van onze kennissessies om 11.00 en 14.00 uur en kom meer te weten over een drietal RPA pilots met woningcorporaties.

“VVA wil corporaties helpen digitaliseren, nu en in de toekomst!” Lees hier het interview met Mark Musters door CorporatieMedia

Win een proefles RPA in ons werkatelier!
  • Robotic Process Automation (RPA)
  • Consultancy
  • Gamification

Robotic Process Automation (RPA)

Binnen woningcorporaties kan RPA enorme voordelen hebben. Repetitieve taken die veel tijd kosten kunnen (deels) overgenomen worden door een software robot. Ook zijn er veel administratieve taken die zich uitermate lenen voor RPA. Denk bijvoorbeeld aan: het opvoeren van informatie in het ERP vanuit verschillende bronnen. Andere voorbeelden zijn het automatisch herkennen, uitlezen en boeken van facturen of het checken van financiële transacties, ideaal voor control! Ook binnen verhuur kan RPA een uitkomst bieden, bijvoorbeeld voor het aanbieden van woningen op een woningzoekendenportaal.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van RPA voor jouw organisatie? Kom langs op stand 62.

Win een proefles RPA in ons werkatelier!

Consultancy

Als projectleiders, adviseurs en coaches op het gebied van organisatie en ICT, zijn we professionals in verandermanagement. Maar als het gaat om specifieke kennis, komt onze deskundigheid pas écht goed naar voren op verscheidene kennisgebieden, waaronder het opstellen van een digitale strategie,  selectie- en implementatietrajecten, opstellen I&A fusieroadmap, … en nog veel meer.

Vraag ernaar op stand 62!