Een datalek meemaken via Virtual Reality. Dit is één van de ervaringen die de deelnemers tijdens de vijfde masterclass van de Leergang Privacy- en Gegevensbescherming op hebben gedaan.

Over enkele weken gaan we met de deelnemers de laatste Masterclass in. We gaan er weer een leerzame middag van maken! Er is tijdens de verschillende Masterclasses veel voorbij gekomen. Van inhoudelijke wetgeving tot praktische toepassingen. Van kennis op doen door te luisteren en door zelf actief met de materie aan de slag te gaan.  Elke masterclass was weer een nieuwe ervaring en een aanvulling op de eerder opgedane kennis.

Wil je zelf meer weten over privacy en gegevensbescherming, over hoe je de AVG moet toepassen in jouw organisatie? Schrijf je dan nu in voor de nieuwe training Privacy- & Gegevensbescherming!

In deze training helpen VVA-informatisering, Joanknecht en Boels Zanders Advocaten je op weg met de AVG. Het is nog maar een korte periode tot aan 25 mei 2018. Daarom bieden we een compacte training aan die je in anderhalve dag leert hoe je jouw corporatie op een praktische manier kunt voorbereiden op de nieuwe wetgeving. Deze training is zorgvuldig samengesteld door specialisten die allen actief zijn in de corporatiebranche vanuit de disciplines informatisering, IT-auditing en privacyrecht.