Gezamenlijke woonruimteverdeling in de Achterhoek gestart

By augustus 9, 2011 juli 23rd, 2020 Nieuws

De Achterhoekse woningcorporaties ProWonen, Sité Woondiensten, Woningstichting Bergh, Woningstichting Dinxperlo en Wonion hebben besloten de woonruimteverdeling gezamenlijk op te pakken. VVA-informatisering is door deze corporaties in de Achterhoek gevraagd de leverancier- en pakketselectie te begeleiden. Het selectietraject is inmiddels afgerond en is de volgende stap gezet: de implementatie van het nieuwe systeem. Na een uitgebreide en intensieve selectie hebben de Achterhoekse corporaties gekozen voor Qvision als leverancier. De corporaties hebben wederom gekozen voor VVA-informatisering voor de begeleiding van de implementatie van het systeem.

VVA-informatisering vervult tijdens dit grote traject de rol van Projectleider Automatisering en zal tevens als Procesbegeleider en Informatiseringsadviseur optreden. Eind juni vond de officiële kick-off plaats. Met een grote groep corporatiemedewerkers, leverancier Qvision en begeleiding van Tineke Booi is het project van start gegaan. Tijdens de kick-off is stilgestaan bij de projectdoelstellingen en de planning. Ook zijn de rollen binnen het project en de procesafspraken aan bod gekomen. Iedereen gaat vol goede moed aan de slag. In maart 2012 zal het resultaat zichtbaar zijn!

Woonmarketing (of woonruimteverdeling, zoals het ‘vroeger’ werd genoemd) is één van de speerpunten van VVA-informatisering. Onze ruime kennis en ervaring op dit gebied maakt ons een veelgevraagde partner. Zo zijn we onder andere actief met Woonmarketing in Limburg, in Breda, in West-Brabant en Zeeland, in Helmond, in Tilburg, in Veldhoven en in de gemeente Baarn. Overigens zijn we geen onbekende in de Achterhoek. In 2008 zijn we bij Sité Woondiensten actief geweest op het gebied van e-dienstverlening.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn