VVA-innovatisering

VVA-innovatisering is dé innovatieve studentendenktank en innovatiepartner voor non-profitorganisaties.
 

Het frisse brein van studenten zit vol goede ideeën, waarvan organisaties willen profiteren. VVA-innovatisering maakt dit mogelijk door de kennis van studenten te combineren met relevante vraagstukken uit de praktijk. Met als resultaat verrassende oplossingen waar klanten écht wat mee kunnen.

De business consultants van VVA-informatisering staan altijd klaar om de denktank feedback te geven. Bovendien worden de consultants geïnspireerd en krijgen studenten meer zicht op de praktijk in het MKB.

Onze ontwikkelde oplossingen

         6

Afgeronde cases

         5

   Ontwikkelde

   oplossingen

        16

Gemotiveerde student
consultants

         25

    Blije klanten

Voor studenten

VVA-innovatisering werkt in cases aan innovatieve oplossingen voor problemen en vragen uit de praktijk. Dit doen we aan de hand van de Design Thinking methode, gericht op de juiste scope met voldoende ruimte voor onverwachte mogelijkheden.

Voor studenten is het de ultieme manier om onder begeleiding van de business consultants van VVA aan innovatieve oplossingen te werken met impact voor de klant. Dit alles biedt studenten de kans om ervaringen in het veld op te doen en skills te ontwikkelen!

Bundel krachten

Werk samen met studenten aan interessante cases

Boost je CV

Werk aan je vaardigheden & skills en boost je CV!

Ervaar de praktijk

Ga mee het werkveld in om klanten blij te maken

Verdien

Breng in de praktijk en ontvang een vergoeding!

Wil jij meedenken en doen?

Neem dan vandaag nog contact op!

Voor organisaties

VVA-innovatisering heeft ondermeer serious games ontwikkeld op het gebied van security- en privacy awareness, datakwaliteit en zaakgericht werken. We maken gebruik van serious gaming technieken om diensten te ontwikkelen waar je wijzer van wordt met een hoge fun-factor!

Daarnaast is VVA-innovatisering altijd op zoek naar nieuwe vraagstukken om met de denktank en in co-creatie met de klant op te pakken. Dit doen we aan de hand van de Design Thinking methode, gericht op de juiste scope met voldoende ruimte voor onverwachte mogelijkheden. Wil jij de onbevangen en creatieve blik van studenten laten werpen op jouw vraagstuk of probleem? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Ons aanbod

Innovatisering verzorgde bij ons een dynamische, leuke sessie over informatiebeveiliging. Heel praktisch en concreet leerden we hoe je een phishing mail kunt herkennen en keken we naar ons eigen wachtwoordgebruik. De Toolbox was precies wat we nodig hadden.

Diana de MeijerWoningstichting Samenwerking Vlaardingen

Door de leuke en uitdagende escape room van innovatisering zijn onze medewerkers in teamverband aan de slag gegaan met de nieuwe AVG richtlijnen. Door de feedback en handvaten die na de uitvoering van de Escape room zijn gegeven is er meer bewustwording gecreëerd bij onze medewerkers en zijn wij hier direct mee aan de slag gegaan. Een leuke en interessante manier bezig te zijn met de nieuwe richtlijnen!

Kimberley de GrootTotal Care Groep

We hebben gebruik gemaakt van onderdelen uit de Awareness Toolbox en de AVG-escaperoom. Dit heeft er voor gezorgd dat de bewustwording rondom de AVG bij onze medewerkers is versterkt. Er is sprake geweest van een prettige samenwerking, een goede organisatie en de oplossingen die Innovatisering heeft ingezet zijn goed ontwikkeld en passend gebleken.

Els KooijmansLowys Porquinstichting

Wil jij de onbevangen en creatieve blik van studenten laten werpen op jouw vraagstuk of probleem?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Rick Swinkels

r.swinkels@vva-informatisering.nl
06 45 27 92 93

Laura Gruson

l.gruson@vva-informatisering.nl
06 18 10 32 74

Openstaande vacatures

Spelen werkt. En de game-industrie weet dit allang. Zij beheersen het verwerken van de kennis en kunde over motivatie, aandacht, plezier en leren in hun games tot in de puntjes. Kinderen en zelfs volwassenen kunnen uren (soms dagen) de tijd vergeten en helemaal opgaan in een spelletje, omdat het ontworpen is om zolang mogelijk jouw aandacht vast te houden. En dat is waar gamification om de hoek komt kijken. Gamification gaat hierover: de kunst om game-elementen in te zetten in niet-game omgevingen, zoals op werk of school. Gamification brengt de werelden van spelen, leren en werken samen.

En in die wondere wereld van gamification is Innovatisering bezig om organisaties te helpen bij de digitale transitie door het veranderen, leren en werken voor medewerkers leuker en effectiever te maken.

En wat nog leuker is, jij kan onderdeel uitmaken van dit dynamische team om organisaties te laten spelen en daarbij gelijk te leren. En zo ontwikkel je jezelf ook nog eens. Game on!