Virtuele AVG-escaperoom

DE VIRTUELE AVG-ESCAPEROOM: EEN EDUCATIEVE AWARENESS GAME. 

Samen met collega’s spelenderwijs werken aan privacy & security awareness vanuit huis? Dat kan met de virtuele AVG-escaperoom!

De virtuele AVG-escaperoom is een uitdagende en educatieve privacy en security awareness game voor alle medewerkers. Speel samen (of alleen) en los alle puzzels en opdrachten zo snel mogelijk op. Wie zet de snelste tijd neer en wint de challenge? Ga met jouw organisatie de online uitdaging aan!

Het verhaal speelt zich af in het kantoor van Jopie. Hij heeft verlof en geniet van een welverdiende vakantie. Onverwachts krijgt de organisatie te maken met een serieus datalek. Er wordt op Jopie gerekend om het datalek af te handelen. Maar dat gaat natuurlijk niet lukken als Jopie afwezig is! Lukt het jouw team om het datalek veilig en tijdig af te handelen en Jopie’s kantoor 100% AVG-proof te maken?..

Tijdens hun zoektocht leren deelnemers alles wat nodig is om veilig te werken met gevoelige informatie en zijn ze beter in staat om potentiële datalekken te herkennen en te voorkomen. Onderwerpen zoals meldplicht datalekken, bewaartermijnen, wachtwoorden en phishing komen aan bod.

Vraag nu de gratis try-out aan!

Je ontvangt een unieke activatiecode en aanvullende informatie.

  "Door de leuke en uitdagende escaperoom van Innovatisering zijn onze medewerkers in teamverband aan de slag gegaan met de nieuwe AVG-richtlijnen. Door de feedback en handvaten die na de uitvoering van de escaperoom zijn gegeven is er meer bewustwording gecreëerd bij onze medewerkers en zijn wij hier direct mee aan de slag gegaan. Een leuke en interessante manier bezig te zijn met de nieuwe richtlijnen!"

  Kimberley de GrootTotal Care Groep

  Voordelen:
  Ongelimiteerd aantal deelnemers
  Zelfstandig te spelen
   Voor alle medewerkers
   360/VR experience
  Remote teambuilding
  Speeltijd circa 1 uur
   AVG & IB gesprek van de dag!
  Virtuele AVG-escaperoom
  Average rating:  
   0 reviews
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel
  Create your own review

  Interesse? Neem dan contact met ons op!

  Rick Swinkels

  r.swinkels@vva-informatisering.nl
  06 45 27 92 93

  Laura Gruson

  l.gruson@vva-informatisering.nl
  06 18 10 32 74