AVG-escaperoom – nu ook virtueel!

Awareness met een hoge fun-factor

Wanneer wordt leren leuk? Als je het leren zelf leuker maakt! Dat is wat we doen met de AVG-escaperoom. Een unieke en spannende ervaring waarin je samen met collega’s leert over informatiebeveiliging en privacy. Door het samenspelen worden collega’s actief betrokken en wordt het onderwerp opeens een stuk interessanter, omdat het gaat leven!

Met de escaperoom breng je informatiebeveiliging en privacy op een laagdrempelige manier onder de aandacht. Dat is nodig, want nog altijd ontstaan de meeste datalekken door menselijke fouten. De escaperoom is een groepsactiviteit die volledig wordt verzorgd door VVA-informatisering. We komen op locatie en zetten de escaperoom in no-time klaar. In een groep van 4 tot 6 deelnemers ga je aan de slag met het oplossen van raadsels en puzzels die zijn gebaseerd op de AVG en informatiebeveiliging. Denk hierbij aan datalekken, bewaartermijnen, wachtwoorden, phishing en nog veel meer. Met als doel om zo snel mogelijk te ontsnappen. Want de groep met de snelste tijd wint!

De escaperoom speelt zich af in het kantoor van Jopie. Ons fictieve karakter, genaamd Jopie, is de typische collega die we √°llemaal kennen. Zijn kantoor is echter verre van AVG-proof. Aan de deelnemers de taak om orde op zaken te stellen! Na afloop is het tijd voor de nabespreking waarbij alle geleerde lessen nog een op een rijtje worden gezet en de winnende groep haar prijs in ontvangst mag nemen. Een mooie afsluiting van een leuke en leerzame awareness-activiteit.

Op elke locatie en online
Leren en lachen
Ideale teambuilding activiteit
Op locatie:
Tot 64 deelnemers per dag
Speeltijd circa 1,5 uur
Virtueel (nieuw!):
Ongelimiteerd aantal deelnemers
Speeltijd circa 1 uur

Nieuw! – de Virtuele AVG-escaperoom

De AVG-escaperoom is nu ook online te spelen! Stap binnen in het virtuele kantoor van Jopie en ga samen met je collega’s aan de slag om zijn kantoor helemaal AVG-proof te maken. Zo maak je de bewustwordingsactiviteit toegankelijk voor alle collega’s en kan iedereen meedoen!

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Rick Swinkels

r.swinkels@vva-informatisering.nl
06 45 27 92 93

Laura Gruson

l.gruson@vva-informatisering.nl
06 18 10 32 74