Cases

Hieronder staan de cases die momenteel op de plank liggen:

✅ AFGEROND

Je ideeën of onderzoek goed kunnen overbrengen is voor de meeste een uitdaging. We zijn immers niet allemaal een Hans Teeuwen of Alexander Klöpping. Een kwalitatief goed onderzoek of idee ondersteunt met een verrassende presentatie(vorm) helpt om het verschil te maken!

Lees meer...

VVA is altijd op zoek naar nieuwe goede talenten. High Potentials (HiPo) met een passie voor advies en projectleiding op het snijvlak van business en IT. Maar hoe vinden we die?

Lees meer...

‘We mailen!’ … is een vaak voorkomende afsluiting van een overleg of telefoongesprek. We mailen wat af met elkaar... En wie heeft nog nooit gezucht bij een (weer) volle mailbox? Na een vakantieperiode ga je eerst een dag je mail bijwerken en lees je ook nog eens nieuws dat al geen nieuws meer is. Zijn er mogelijkheden om zonder mail ons werk handiger en efficiënter te kunnen doen?

Lees meer...

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Attentie! Deze website maakt gebruik van cookies.

Als u uw browserinstellingen niet aanpast, gaat u akkoord met de cookies.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?