Meld je aan voor de studenten denktank!

Tilburg University
8 sessies
Praktijkervaring

Boost je CV
€600 per team

Een aantal keer per jaar werken wij met de studenten denktank aan een nieuwe case. Tijdens een case ga je in een team van 4 tot 6 studenten een innovatieve oplossing of toepassing bedenken binnen een bepaald thema, met ondersteuning van ervaren business consultants. Dit doen we aan de hand van de creatieve Design Thinking methode. Deelname aan de case staat natuurlijk goed op je CV, maar bied je ook de mogelijkheid om jouw kennis van business, tech & IT in de praktijk toe te passen. Omdat de innovatiedenktank uit studenten bestaat zorgen we dat de planning van de bijeenkomst afgestemd wordt op jullie agenda. Bovendien ontvangt elke groep een vergoeding van €600 te verdelen onder de teamleden.

Heb jij interesse om mee te denken en te doen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Wij houden je dan op de hoogte van nieuwe cases en alle relevante informatie.

Benieuwd welke creatieve oplossingen de denktank van Innovatisering al heeft bedacht, ontwikkeld en in de markt gezet? Check het aanbod, waaronder de mobiele AVG-escaperoom, hier!

  WO MasterWO PremasterWO BachelorHBOOverig

  Heb je nog vragen?

  Neem dan gerust contact met ons op!

  Rick Swinkels

  r.swinkels@vva-informatisering.nl
  06 45 27 92 93

  Laura Gruson

  l.gruson@vva-informatisering.nl
  06 18 10 32 74