VVA intelligent workforce

De toename van automatisering om ons heen en de veranderende rol van de mens hierdoor is de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen. Neem het voorbeeld van een piloot, die tegenwoordig veel meer opzichter is van de instrumenten in zijn vliegtuig dan dat hij deze daadwerkelijk bestuurt.

Dit dwingt ons na te denken over het proces en welke nieuwe vaardigheden dit vraagt. Daarnaast zijn nieuwe technieken als Process Mining , robotisering en vergaande data analyse in opkomst om de volgende stap te zetten in de digitale transformatie naar een meer data gedreven organisatie.

VVA neemt je graag mee in deze nieuwe realiteit en wat er nodig is om als digitale piloot boven het proces te staan.

Met VVA intelligent workforce helpen wij organisaties om slimmer te werken door middel van Robotic Process Automation (RPA), Process Mining, Predictive Analytics, AI en Datavisualisatie.

📣📣Vacature alert! 📣📣  Lijkt het je tof om organisaties te helpen met het maximale uit hun medewerkers te halen? Als RPA-Developer verlos jij medewerkers van hun saaie, repetitieve werkzaamheden door het bouwen van softwarerobots. Hierdoor word je bij organisaties altijd met een grote glimlach ontvangen en ga jij gegarandeerd vrolijk naar huis. Klinkt dit al goed? Lees dan snel verder! Of neem contact op met Mark.

Robotic Process Automation (RPA)

Met Robotic Process Automation (RPA) is het mogelijk om door middel van software de computer automatisch taken te laten uitvoeren, zonder input van medewerkers. Deze technologie is ideaal voor repetitieve en “saaie” taken die een medewerker veel tijd kosten.

Maar er zijn ook vele andere toepassingen waar RPA een grote bijdrage aan kan leveren. Denk bijvoorbeeld aan geautomatiseerd testen, het overzetten van gegevens of op een eenvoudige wijze gegevens uitwisselen tussen meerdere systemen. Dat laatste kan een goed alternatief zijn voor dure koppelingen met lange en complexe implementatietrajecten!

Ontdek meer

Een selectie van onze RPA oplossingen:

AVG Netwerkscanner
Factuurherkenning en verwerking
Opvoeren nieuwe medewerkers
Overzetten beheerissues
Geautomatiseerd testen koppelingen
Archiveren documenten
Automatische SMS notificatie (bijv. bij reparaties)
Doorvoeren aanpassingen in woningwaardering
Gegevensuitwisseling tussen systemen

Process Mining

Met Process Mining breng je bedrijfsprocessen visueel in kaart en kun je deze analyseren op basis van feitelijke procesdata. Process Mining maakt gebruik van logdata uit de systemen, hierdoor is een compleet en betrouwbaar beeld van de processen te tonen.

Process Mining ondersteunt onder andere bij proces verbeterinitiatieven, compliance vraagstukken en procesmonitoring. Een happy flow, bottleneck of afwijking wordt direct inzichtelijk en doormiddel van een root cause analyse kunnen knelpunten nader worden onderzocht.

Enkele voordelen zijn:

Direct inzicht in bottlenecks
Verminderen van verspillingen
Kosten besparen
Realtime controle op ontworpen procesgang (compliance)
Best practice uitvoering ontdekken
Direct analyseren van effectiviteit nieuwe procesgang
Optimaliseren met Robotic Proces Automation (RPA)

Predictive analytics

Met Predictive Analytics kun je aan de hand van beschikbare data in combinatie met statistische technieken voorspellingen doen over gebeurtenissen in de toekomst. Dit kan van grote toegevoegde waarde zijn om de algehele dienstverlening te verbeteren.

Een voorbeeld kan zijn dat je als woningcorporatie betaalachterstanden van huurders kan voorspellen. Daarmee kun je hier op voorhand al op anticiperen met gerichte maatregelen om bijvoorbeeld de huurincasso soepel te laten verlopen.

Enkele voorbeelden waarvoor Predictive analytics ingezet kunnen worden:

Betaalachterstanden voorspellen
Dienstverlening verbeteren
Gerichtere dienstverlening

Artificial Intelligence

Artificial intelligence (AI) gaat over zelflerende apparaten die zelf beslissingen kunnen nemen op basis van ingevoerde data of impulsen zoals bijvoorbeeld virtuele assistenten en chatbots. Steeds meer sectoren maken gebruik van deze opkomende technologie.

RPA en Process Mining worden vaak toegepast in combinatie van (vormen van) Artificial intelligence.

Enkele voordelen zijn:

Verbeteren van werkprocessen
Efficiënter werken
Accuraat
Repeterende taken afnemen
Slimme data-analyse
Reduceren van kosten

Datavisualisatie

De toenemende groei van data en gegevens binnen organisaties zorgt ervoor dat we steeds meer kunnen meten. Maar dit kan ook zorgen voor een overvloed aan informatie. Daarnaast zijn er steeds meer verschillende bronnen die waardevolle data genereren.

Het samenbrengen van deze verschillende bronnen en overzichtelijk visualiseren van deze data kan daarom van onschatbare waarde zijn.

Enkele voorbeelden waarvoor Datavisualisatie ingezet kan worden:

Inzichtelijk maken van data
Eenvoudiger nemen van beleidsbeslissingen
Inzicht in datakwaliteit

Meer weten over intelligent workforce?

Neem contact op!

drs. Mark Musters

m.musters@vva-informatisering.nl
06 57 58 23 31

Openstaande vacatures

Lijkt het je tof om organisaties te helpen met het maximale uit hun medewerkers te halen? Als RPA-Developer verlos jij medewerkers van hun saaie, repetitieve werkzaamheden door het bouwen van softwarerobots. Hierdoor word je bij organisaties altijd met een grote glimlach ontvangen en ga jij gegarandeerd vrolijk naar huis. Klinkt dit al goed? Lees dan snel verder! Of neem contact op met Mark.