Klik voor Wonen breidt opnieuw uit onder leiding van VVA

By maart 12, 2014 juli 24th, 2020 Nieuws

Eind 2010 zijn Klik voor Wonen en Klik voor Kamers live gegaan. Dit was het woonruimteverdeelsysteem van de drie Bredase corporaties Laurentius, AlleeWonen en WonenBreburg. Bij de realisatie van Klik voor Wonen is rekening gehouden met uitbreiding van het systeem. Zo zijn een jaar later alle Tilburgse studentenkamers aan het systeem toegevoegd en zijn in 2012 de corporaties Bernardus Wonen, Brabantse Waard en Woonstichting Etten-Leur toegetreden. Binnenkort wordt Klik voor Wonen opnieuw uitgebreid. Ook deze uitbreiding begeleidt VVA-informatisering.

De corporaties AlleeWonen in Roosendaal en Stichting WSG hebben besloten aan te sluiten. De woningen van AlleeWonen staan in de gemeente Roosendaal. Stichting WSG heeft bezit in Roosendaal, maar bijvoorbeeld ook in Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Steenbergen, Moerdijk, Oosterhout, Dongen en Tilburg. Ook de woningen in deze gemeenten worden straks via Klik voor Wonen geadverteerd.

Hiermee wordt Klik voor Wonen een regionaal woonruimteverdeelsysteem dat een groot deel van Brabant dekt. Voor de woningzoekende betekent dit dat hun inschrijving straks geldig is in een veel groter gebied. De kansen op een geschikte woning worden hierdoor groter. Ook krijgen de corporaties straks de beschikking over waardevolle managementinformatie over een grote regio.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn