Klik voor Wonen breidt uit onder leiding van VVA

By augustus 6, 2012 juli 23rd, 2020 Nieuws

Eind 2012 zijn Klik voor Wonen en Klik voor Kamers live gegaan. Dit is het woonruimteverdeelsysteem van de drie Bredase corporaties Laurentius, Singelveste AlleeWonen en WonenBreburg. Bij de realisatie van Klik voor Wonen is rekening gehouden met uitbreiding van het systeem. Zo zijn een jaar later alle Tilburgse studentenkamers aan het systeem toegevoegd. Inmiddels staat de volgende uitbreiding op de rol. De corporaties Bernardus Wonen, Brabantse Waard en Woonstichting Etten-Leur hebben besloten aan te sluiten bij Klik voor Wonen. Ook het bezit van Laurentius in Oirschot en omgeving wordt aan het systeem toegevoegd. VVA-informatisering begeleidt deze uitbreiding.

Hiermee wordt Klik voor Wonen in één keer een regionaal woonruimteverdeelsysteem dat veel verder gaat dan alleen de gemeente Breda. Voor woningzoekende betekent dit dat hun inschrijving straks geldig is voor een veel groter gebied. De kansen op een geschikte woning worden hierdoor groter. Ook krijgen de corporaties straks de beschikking over waardevolle managementinformatie over een grote regio.

VVA-informatisering heeft veel ervaring met dit soort projecten. Zo hebben we onder andere de selectie en implementatie van Zuidwestwonen.nl, Wooniezie, Thuis in Limburg en Thuis in de Achterhoek begeleid.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn