Laurentius gaat voor partnership met VVA-informatisering

By april 20, 2015 juli 24th, 2020 Nieuws

De corporatie Laurentius uit Breda heeft gekozen voor een partnership met VVA-informatisering. De afgelopen tijd hebben we Laurentius ondersteund bij verschillende projecten, zoals het opstellen van een I&A beleid, selectie en implementatie van een document management systeem, het voeren van I&A programmamanagement en de selectie van een content management systeem voor interactieve klantapplicaties. Deze samenwerking wordt nu voortgezet als partnership.

Dat houdt in dat de professionals van VVA-informatisering fungeren als ‘verlengstuk’ van Laurentius. De corporatie kan daarmee flexibel een beroep op ons doen en wij staan voor Laurentius klaar bij I&A vraagstukken.

Laurentius wordt de komende tijd ondersteund bij de implementatie van een KCC-portaal, een kennisbank, een huurdersportaal, een website en een social intranet. Daarnaast begeleiden we de mobiele inspecties in opnames in de woning. Toekomstige projecten zijn onder andere een strategische afweging voor het toekomstige ERP systeem, opstellen van informatiebeveiligingsbeleid en een aannemersportaal.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn