Leystromen live met huurdersportaal en VVA

By juli 15, 2013 juli 23rd, 2020 Nieuws

Woonstichting Leystromen – een corporatie met ongeveer 10.000 woningen – is live gegaan met het huurdersportaal Mijn Leystromen. VVA-informatisering heeft de corporatie begeleid bij de selectie en implemenatie van dit portaal. Daarnaast heeft Leystromen besloten een partnership met VVA-informatisering aan te gaan. Dat houdt in dat Leystromen bij alle toekomstige I&A projecten een beroep kan doen op de professionals van VVA-informatisering.

Het huurdersportaal is ontwikkeld door de Batavia Groep en is gekoppeld aan het primaire systeem van Cegeka. Huurders kunnen via het portaal hun eigen gegevens zien en wijzigen. Ook kunnen ze betalingen voldoen via iDEAL en formulieren invullen. Daarnaast kunnen via het portaal reparaties worden gemeld. Deze worden vervolgens automatisch ingepland op een tijdstip dat het de huurder uitkomt.

Het bijzondere aan dit huurdersportaal is dat het gebouwd is op basis van responsive webdesign. Het portaal past zich automatisch aan als een huurder met een tablet of smartphone inlogt. Dit draagt bij aan de doelstelling van Leystromen om de toegang tot het portaal zo eenvoudig mogelijk te maken.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn