Limburgse corporaties maken kennis met Social Media

By maart 28, 2011 juli 23rd, 2020 Nieuws

Speciaal voor woningcorporaties verzorgt VVA-informatisering Social Media Masterclasses. De belangstelling is groot, zo blijkt tijdens iedere editie van de masterclass. Sommige corporaties kiezen er voor om met (een deel van) het personeel deze masterclass te volgen. Afgelopen maanden hebben twee Limburgse corporaties kennis gemaakt met Social Media en de meerwaarde voor hun organisatie. Deze zogenaamde Inhouse Masterclasses waren een groot succes.

Woonmaatschappij Hestia Groep heeft ongeveer 6.000 woningen in Landgraaf en Kerkrade en laat een groot deel van de organisatie kennismaken met Social Media. VVA-informatisering verzorgt voor Hestia Groep drie dagen lang masterclasses. Tijdens drie interactieve, leuke én leerzame dagen weet iedereen wat Social Media is én wat je er mee kunt als corporatie.

Ook Wonen Limburg, goed voor 24.000 woningen, kijkt met veel plezier terug op de Inhouse masterclass. Zo gaat de corporatie inmiddels actief aan de slag op Twitter en is er een Facebook pagina geopend. Uit de evaluatie bleek het enthousiasme. Zo schreef één van de deelnemers dat “ze wakker geschud zijn en het liefst vandaag nog volop aan de slag wil gaan…!”

Ook enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We komen graag naar de corporaties toe voor een kennismaking met Social Media! Daarnaast hebben we een LinkedIn groep waar iedereen lid van kan worden, vragen kan stellen en kan discussiëren. Je vindt de LinkedIn groep via deze link.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn