Marktoriëntatie Brabantse woonruimteverdeling onder begeleiding van VVA

By februari 26, 2015 juli 24th, 2020 Nieuws

VVA-informatisering begeleidt drie Brabantse regionale samenwerkingsverbanden die de woonruimteverdeling verzorgen voor veertien aangesloten woningcorporaties bij een marktoriëntatie. Woning in Zicht, Wooniezie en Klik voor Wonen bekijken daarbij opnieuw de markt van aanbieders van systemen voor woonruimteverdeling.

Het uitgangspunt is dat deze drie samenwerkingsverbanden uiteindelijk gezamenlijk een keuze maken voor één aanbieder van een systeem voor woonruimteverdeling. Het doel van deze gezamenlijkheid is het verlagen van kosten en het gezamenlijk (door)ontwikkelen van een standaardoplossing die woningzoekenden optimaal faciliteert in het vinden van geschikte woonruimte.

Woning in Zicht, Wooniezie en Klik voor Wonen willen met één marktpartij een raamcontract opstellen met veel gunstiger voorwaarden dan wanneer apart gecontracteerd, ontwikkeld en beheerd zou worden. De specifieke contracten van de samenwerkingsverbanden worden vervolgens in deelovereenkomsten gegoten. Waarbij het partijen vrij staat om die wel of niet tekenen.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn