Masterclass: Enterprise Content Management

Masterclass: Enterprise Content Management

Herken je dit? Chaos op netwerkmappen, ongeautoriseerd gebruik van cloudoplossingen, geen overzicht, lang zoeken, meerdere versies, onduidelijke afspraken en meer?

Dan is het tijd om een start te maken met Enterprise Content Management (ECM). Dat kan door deel te nemen aan de Masterclass Enterprise Content Management.

De hoeveelheid informatie bij woningcorporaties groeit iedere dag. Niet alleen dat, het neemt ook steeds andere vormen aan. In basis is deze informatie gestructureerd opgeslagen in verschillende systemen. Maar veel informatie is ook ongestructureerd, zichtbaar of onzichtbaar, bewust of onbewust, opgeslagen in verschillende gegevensverzamelingen. Hoe een woningcorporatie daar het beste mee om kan gaan, leer je tijdens de Masterclass Enterprise Content Management.
ECM gaat verder dan de wijze waarop informatie wordt verzameld en beheerd. Het gaat ook over hoe informatie wordt gearchiveerd en ontsloten. Om hier bewust keuzes in te kunnen maken, moet je eerst inzicht én overzicht hebben in de huidige situatie en mogelijkheden. Vervolgens kan worden bepaald welke cultuuromslag en procesafspraken het beste binnen jouw corporatie kunnen worden ingezet.

Tijdens deze masterclass maak je kennis met de verschillende onderdelen van ECM. Je ontvangt concrete handvaten om met ECM binnen je eigen corporatie aan de slag te gaan en je deelt praktijkervaringen met elkaar. Na afloop ontvang je ook de ECM architectuurplaat. Daarmee heb je een aansprekende praatplaat in handen die je direct kunt gebruiken binnen je eigen corporatie.

Duur: 1 dagdeel
Datum: in overleg
Deelnemers: maximaal 8 deelnemers
Prijs: op aanvraag

Aanmelden kan door je gegevens aan ons door te geven via het aanmeldformulier. We nemen vervolgens contact met je op.

    Uitgelichte cases