VVA introduceert een nieuwe bedrijfstak en een nieuwe huisstijl!

Wij ondersteunen organisaties bij hun digitale transformatie.

Dat doen wij al meer dan 12 jaar door het geven van adviezen en het begeleiden van projecten.

Vanaf nu bieden we daarnaast ook innovatieve oplossingen aan onder de naam VVA intelligent workforce!

Met onze nieuwe bedrijfstak VVA intelligent workforce helpen wij organisaties om slimmer te werken, op basis van direct toepasbare innovaties zoals:

Robotic Process Automation (RPA)
Process Mining
Predictive Analytics
Artificial Intelligence
Datavisualisatie

Waarom deze nieuwe tak?

Om te anticiperen op de veranderende klantvraag en vanuit de overtuiging die we zelf hebben bij de kansen die deze innovaties te bieden hebben!

Onze klanten zijn op zoek naar manieren om hun data optimaal in te zetten bij procesautomatisering, beleidsvorming en het doen van voorspellingen. Bijvoorbeeld voor het voorspellen van betalingsgedrag.

Daarbij komt dat organisaties snel effect willen zien van innovaties. Ze willen niet nog harder werken, maar juist slimmer! De technologische vooruitgang biedt daartoe nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld met de inzet van software robots die (saai) repetitief handmatig werk van medewerkers overnemen zodat zij zich kunnen bezighouden met de complexere klantvragen.

Nieuwsgierig geworden hoe wij jouw organisatie slimmer kunnen laten werken?

Ontdek meer

Meer over VVA-innovatisering

VVA-innovatisering is dé innovatieve studentendenktank en innovatiepartner voor non-profitorganisaties.

Het frisse brein van studenten zit vol goede ideeën, waarvan organisaties willen profiteren. VVA-innovatisering maakt dit mogelijk door de kennis van studenten te combineren met relevante vraagstukken uit de praktijk. Met als resultaat verrassende oplossingen waar klanten écht wat mee kunnen. De business consultants van VVA-informatisering staan altijd klaar om de denktank feedback te geven.

Bovendien worden de consultants geïnspireerd en krijgen studenten meer zicht op de praktijk in het MKB.

Met onze innovatieve oplossingen, zoals de AVG-escaperoom, ons Security Awareness aanbod en de Oudhollandse Dataspelen hebben wij al meerdere klanten blij gemaakt! Heeft jouw organisatie interesse in ons aanbod? Of wil je samen met VVA-innovatisering op zoek naar een innovatieve oplossing voor jouw vraagstuk of probleem?

Wij gaan dolgraag de co-creatie aan!

Meer over VVA-informatisering

De centrale bedrijfstak waaruit onze nieuwe bedrijfstak en innovaties zijn ontstaan is VVA-informatisering.

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau dat zich richt op woningcorporaties. Wij leveren projectmanagement en adviesdiensten op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Dat doen we altijd aan de klantzijde, vanuit een leverancier onafhankelijke rol. Wij willen herkend worden op onze kernwaarden: bevlogen, deskundig, innovatief, transparant en flexibel.

Onze focus ligt op klantwaarde en duurzame projectresultaten. Organisatiegroei is het gevolg, niet het doel. In onze filosofie voert de klant regie en zit aan het stuur. Wij coachen de klantorganisatie op het nemen van die rol. Met onze vaardigheden en kennis helpen we corporaties bewust keuzes te maken. Wij werken met plezier en passie voor het vak en stralen dat uit.

Onze projectleiders en adviseurs zijn experts op het gebied van: digitale strategie, informatiebeveiliging en privacybescherming, online dienstverlening, softwareselectie en –implementatie, slimmer werken, organisatie inrichting, gamification en fris beheer!

Ontdek meer over onze dienstverlening

Onze nieuwe huisstijl structuur

De zeshoek, of honingraat, is het basiselement van onze nieuwe huisstijl. De zeshoeken staan voor onze diensten, als bouwstenen die onze klanten in kunnen zetten en naar wens aan elkaar kunnen koppelen.

Onze drie takken vatten we samen door middel van een combinatielogo. Dit wordt gebruikt wanneer wij vanuit VVA als gehele organisatie communiceren:

Onze drie VVA-takken, VVA-informatisering, VVA-innovatisering en VVA-intelligent workforce, hebben elk hun eigen logo en zijn door het kleurgebruik goed van elkaar te onderscheiden:

Een merk dat meegroeit

Met dit nieuwe merk kunnen we in de toekomst flexibel inspelen op nieuwe innovaties, trends en ontwikkelingen om onze klanten nog beter te helpen bij hun digitale transformatie.

Nieuwsgierig geworden naar wat VVA-innovatisering en VVA intelligent workforce voor jouw organisatie kunnen betekenen? Ontdek meer!