Nieuwe website en huurdersportaal WonenBreburg live

By juni 6, 2012 juli 23rd, 2020 Nieuws

Vandaag is WonenBreburg live gegaan met hun nieuwe website en het huurdersportaal Mijn WonenBreburg. VVA-informatisering heeft deze woningcorporatie – met zo’n 30.000 woningen in Breda en Tilburg – begeleid bij de selectie en de implementatie. Vanaf vandaag zijn de huurders aan de knoppen, zoals we al eerder schreven. In april ging WonenBreburg al live met het Klant Contact Center portaal.

De website en het interactieve gedeelte Mijn WonenBreburg zijn ontwikkeld door Green Valley. In de website is tevens een Kennisbank geïntegreerd. Hierdoor kunnen huurders meer dan 800 vragen en antwoorden raadplegen. Mijn WonenBreburg maakt gebruik van een IBM integratielaag die door Imtech is geleverd. Het huurdersportaal is daarmee gekoppeld aan het primaire systeem Empire van DSA-Vision, aan VIM van de Batavia Groep en aan Pharos van Cegeka.

Op onderstaande afbeeldingen zijn de websites en het huurdersportaal te zien. Op de eerste afbeelding staat de oude website, op de tweede de nieuwe en op de derde staat Mijn WonenBreburg. Bekijk deze afbeeldingen of bezoek de website live.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn