Ook Woningstichting Land van Rode maakt kennis met social media

By augustus 5, 2011 juli 23rd, 2020 Nieuws

Dit voorjaar maakten twee Limburgse corporaties – Hestia groep en Wonen Limburg – kennis met social media. Binnenkort weet ook Woningstichting Land van Rode alles af van dit onderwerp. Speciaal voor woningcorporaties verzorgt VVA-informatisering namelijk Social Media Masterclasses. De belangstelling is groot, zo blijkt tijdens iedere editie van de masterclass. Woningstichting Land van Rode kiest er voor om met een groot deel van hun persooneel deze masterclass te volgen.

Woningcorporaties en Social Media. Het blijft een spannende combinatie. Het is nieuw, onbekend en ook een beetje eng. Wees niet bang; corporaties kunnen hier juist hun voordeel mee doen! Nieuws en informatie komt via Social Media eerder aan dan via de krant. Huurders en woningzoekenden zijn allang actief op Social Media, dus het wordt de hoogste tijd dat corporaties dat ook worden. Reageren op blogs, twitteren, actief zijn op Hyves, bloggen, het hoort er allemaal bij! Tenminste, als je een maatschappelijke organisatie wilt zijn.

Ook interesse in social media? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We komen graag naar de corporaties toe voor een kennismaking met social media! Daarnaast hebben we een LinkedIn groep waar iedereen lid van kan worden, vragen kan stellen en kan discussiëren. Je vindt de LinkedIn groep via deze link.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn