Over ons

Wie wij zijn

VVA-informatisering levert projectmanagement, adviesdiensten en coaching op het snijvlak van organisatie en ICT aan woningcorporaties en zorginstellingen. Dat doen we altijd aan de klantzijde, vanuit een leverancier onafhankelijke rol. Wij geloven dat we met informatisering het verschil kunnen maken voor onze klanten. De mooiste advies- en projectopdrachten zijn een avontuur: leuk, spannend en met een flinke dosis pit. Behalve op de inhoud richten onze mensen hun aandacht op de veranderkundige kant van opdrachten. We coachen de klant op het nemen van regie, sturen op eigenaarschap en ondersteunen medewerkers bij hun rol tijdens de opdracht. Deze integrale benadering zorgt voor de borging van duurzame resultaten en dragen zo bij aan de lange termijn doelstellingen van onze klanten.

Onze manier van werken

Wij zijn een stel avontuurlijke projectleiders, adviseurs en coaches op het snijvlak van organisatie en ICT. We werken met plezier en passie voor het vak en stralen dat ook uit. Ons VVA-DNA bestaat uit een bevlogen geest, een deskundige en innovatieve blik op vraagstukken en een transparante, betrokken en flexibele werkwijze. Samen met de klant werken we aan duurzame projectresultaten en significante bijdragen aan de lange termijndoelstellingen van de organisatie. Om deze redenen worden we vaak teruggevraagd en zien klanten ons als een verlengstuk van de eigen organisatie.

Ons team

drs. Martijn Videler

partner

Om successen te kunnen boeken, is meer nodig dan alleen de inbreng van je expertise en ervaring. Vooral je (inter)persoonlijke vaardigheden voor het maken van contact met de mensen om je heen en je persoonlijke motivatie helpen je verder bij het bereiken van je doelstellingen.

Piet Verdult

partner

Kennis delen en omzetten in innovatieve aanpakken en dienstverlening! Motto: Samenwerken is een stukje van jezelf loslaten en inzien dat je er iets mooiers voor terug krijgt. Projectcoaching is daarbij een belangrijk onderdeel van mijn werk. Het continu op zoek gaan naar de positieve energie van de medewerker, geredeneerd vanuit een eigen verantwoordelijkheid. Supermooi!

Bas Buitendijk

business consultant

Van samen succes behalen krijg ik energie. Samen leren en samen verder ontwikkelen vind ik leuk. Vooral als er persoonlijk groei zichtbaar is. Ook samen mooie projecten doen, en ondanks dat het moeilijk was toch een goed eindresultaat halen, geeft me een goed gevoel. Ik ben iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die zaken niet snel los zal laten. Ik vind het fijn mij dienstbaar te maken aan de maatschappij, dit doe ik door naast mijn werk in te zetten als bestuursvoorzitter van de plaatselijke basisschool.

drs. Mark Musters

business consultant

drs. Eric Jansen

business consultant

Het stimuleert mij om samen met de klant voor het resultaat te gaan. Met een pragmatische insteek houd ik het totaalplaatje en (politieke) gevoeligheden voortdurend in de gaten. Maatschappelijk zet ik me in voor allerlei lokale doelen rondom sport en cultuur. Actief hou ik me bezig met voetbal en racefietsen.
Na mijn studie Bedrijfskunde in Rotterdam ben ik begonnen met werkzaamheden op het snijvlak van kwaliteit, processen en ICT. Mijn brede theoretische kennis – zoals lean green belt, scrum master, PRINCE2, MSP en Ancora – pas ik zo praktisch mogelijk toe.
Ik heb ervaring opgedaan in het MKB, onderwijs, zorg en gemeenten. Binnen VVA-informatisering heb ik inmiddels de brede ervaring opgedaan met al onze vormen van dienstverlening.

drs. Allard Dolron

business consultant

Van jongs af aan heb ik het altijd al leuk gevonden om met ICT bezig te zijn. Het begon allemaal met de eerste games op een computer waar Windows 95 op draaide. Als een van de eerste van de straat kregen wij een internetaansluiting. Vol enthousiasme exploreerde ik de eerste websites en chatte ik urenlang met vrienden via MSN Messenger. Toen nog via de telefoonlijn en zodra het beschikbaar kwam via ADSL want dat scheelde toch wel fors in de kosten! Na zelf ook enkele websites gemaakt te hebben kwam ik erachter dat ik liever nadenk over het gebruiken van ICT dan het maken ervan. En daar ben ik dan ook dagelijks mee bezig voor mijn werk bij VVA-informatisering. Het optimaliseren van werkzaamheden door de inzet van technologie vind ik geweldig.

Rick Swinkels MSc

business consultant

Samen beter worden door innovatieve ideeën is wat mij drijft. Slim toepassen van technologie maakt het voor organisaties mogelijk om zich te kunnen richten op de belangrijkste factor: de mens. Een wijsheid van Johan Cruijff is hierbij treffend: “Voor vrijlopen heb je techniek nodig”.
Mijn bedrijfs- en informatiekundige achtergrond helpen mij als business consultant dagelijks in projecten waarbij we de organisatie en IT succesvol samenbrengen. Daarnaast vervul bij Innovatisering de rol van CINO. In beide rollen zie ik steeds weer uitdaging om klanten blij te maken.

Laura Gruson MSc

business consultant

Hoe technologie ervoor kan zorgen dat wij mensen makkelijker, sneller en efficiënter kunnen werken is wat mij drijft. Van nature krijg ik energie om met mensen bezig te zijn, leuke projecten op te zetten, waarin we samen toewerken naar een positief resultaat.
Recentelijk ben ik afgestudeerd op het onderwerp chatbots voor woningcorporaties, een innovatieve ontwikkeling die zeker de woningcorporatiesector nog veel kan brengen. Vanuit VVA krijg ik veel ruimte om uitdagende projecten te lopen en mijzelf verder te ontwikkelen, wat mijn passie voor dit vak des te groter maakt!

Niek Jongbloets MSc

business consultant

Al vroeg was ik geïnteresseerd in IT. Uren kon ik doorbrengen achter de computer. Bij het kiezen van een studie was IT dan ook snel een overweging, al viel hier uiteindelijk de keuze niet direct op. Wel ben ik ondertussen veel websites blijven ontwikkelen en zo heb ik onder andere mijn eigen webshop ontwikkeld. Deze run ik momenteel nog met veel plezier.
Begin dit jaar ben ik afgestuurd op het onder Robotic Process Automation (RPA) voor woningcorporatieprocessen. Binnen mijn onderzoek heb ik succesvol een nieuwe medewerker kunnen opvoeren door middel van een robot.

Lennart Bakx MSc

student consultant

Met samenwerken een zo effectief mogelijk resultaat behalen is waar mijn interesse ligt. Daarnaast heb ik tijdens het werken bij VVA gemerkt dat mijn passie voor ICT groter is dan ik altijd dacht en dat het samenbrengen van de organisatie en ICT een hele mooie uitdaging is.
Op dit moment studeer ik bij VVA af op het onderwerp inkoopsamenwerking aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam. Mijn bedrijfskundige achtergrond met specialisatie in sourcing en supply chain management helpen mij om naast het afstuderen bij VVA ook om bij uitdagende en interessante projecten mee te lopen.

Florian Dijkstra BSc

student consultant

Van jongs af aan heb ik een sterke interesse richting ICT en aanverwanten ontwikkeld. Van nachten doorhalen met een zaklamp en een gameboy onder de dekens als jongetje van 8, tot aan computers bouwen voor mijn huisgenoten, IT heeft mij altijd geboeid in een breed opzicht. Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd in de menselijke kant van techniek. Bij VVA komen deze twee passies perfect samen, waarbij ik energie haal uit complexe vraagstukken. Zoals Einstein ooit zei: “In the middle of difficulty lies opportunity.”

Ad Wolters MSc

student consultant

Van nature ben ik erg optimistisch, nuchter en realistisch. Mijn motto is om iedere dag te leren van de (on)belangrijke aspecten en personen in mijn leven. Mijn gedachte hierachter is om te groeien als individu, waardoor het mogelijk wordt om in te toekomst anderen nóg beter van dienst te kunnen zijn. In mijn nieuwe functie als Student Consultant bij VVA-informatisering probeer ik dit motto te verwezenlijken, waar ik betrokken wordt bij verschillende IT-facetten binnen de woningcorporatiebranche.

Stef de Waal MSc

student consultant

Veel van mijn vrije uren heb ik van jongs af aan doorgebracht achter mijn scherm. Hierbij zag ik het oplossen van problemen elke keer weer als uitdaging. De Master Business Information Management te Rotterdam was voor mij dan ook een logische keuze. Bij VVA-Informatisering krijg ik de mogelijkheid om naast mijn studie mijn handen vuil te maken in het werkveld. Zo ben ik actief in het functioneel beheer bij woningcorporaties en verdiep ik mezelf daarnaast in Robotic Process Automation. Hierbij krijg ik net als vroeger een kick van de uitdagingen die zich voordoen.

Deniz Arpat

student consultant

Mijn passie ligt bij het ontdekken van mogelijkheden tussen innovatie en techniek. Ik vind het interessant om hierbij verder te kijken naar hoe we het dagelijks leven nét wat gemakkelijker kunnen maken. In mijn rol als Student Consultant bij VVA-informatisering ben ik bezig met Robotic Process Automation waarbij we door middel van slimme robots repetitieve taken van medewerkers automatiseren, zodat zij hun tijd kunnen besteden aan meer betekenisvol werk. Daarnaast ben ik momenteel actief in het functioneel beheer van verschillende woningcorporaties.

Martijn Bakker

student consultant

De meesten kennen mij wel, de 'computernerd' van de familie die tijdens een verjaardag al snel als ICT-helpdesk functioneert. Mijn familie had geluk, want van jongs af aan haalde ik energie uit het helpen van mensen/organisaties met ICT-problemen. Om deze reden ben ik naast mijn studie MSc Information Management aan Tilburg University opzoek gegaan naar een passende bijbaan.
VVA-informatisering heeft mij de mogelijkheid gegeven om mijn ervaring bij woningcorporaties, die ik uit een eerdere stage opgedaan heb, te combineren met mijn studie en passie.

Sjors van Laarhoven BSc

student consultant

Anno 2019 zijn IT en innovatie niet meer weg te denken uit de maatschappij. Dat wil echter niet zeggen dat iedere organisatie hierin vooroploopt. Deze nieuwe ontwikkelingen én de veranderde behoeftes van de doelgroep vragen om veranderingen in organisaties. Dat brengt IT inhoudelijke uitdagingen met zich mee. Ik draag mijn steentje graag bij aan de IT/innovatie vraagstukken binnen jouw organisatie, waar VVA bewezen heeft om op een zo goed mogelijke manier een oplossing op maat te kunnen bieden.

Boudewijn Koets

student consultant

Passie en plezier haal ik voornamelijk uit het werken met mensen. Een ander helpen geeft mij de voldoening die ik zoek. Verder ben ik geïnteresseerd in de klimaatveranderingen, ik hoop in de toekomst mijn steentje bij te kunnen dragen zodat de gevolgen hiervan beperkt kunnen worden.
Momenteel ben ik student Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool in Rotterdam. In technische ontwikkelingen en toepassingen ben ik altijd geïnteresseerd geweest, vooral als dit betrekking heeft op verbeteringen in bedrijfsprocessen. Omdat IT steeds belangrijker wordt in dit soort verbetertrajecten trekt dit mijn aandacht ook erg.

Piet-Heyn Goedhart BSc

student consultant

Om de dag van morgen te begrijpen is het nu, meer dan ooit, van belang om over IT-kennis te beschikken. Helaas is deze kennis mij niet met de paplepel ingegoten. Daarnaast heb ik Bedrijfseconomie gestudeerd, waarin IT niet tot nauwelijks wordt behandeld. Het was voor mij dan ook een logische stap om mijn interesse in IT op een andere manier tot zijn recht te laten komen. Bij VVA-informatisering ben ik hiervoor aan het juiste adres: ik word wekelijks geënthousiasmeerd en leer zowel van als samen met een gemotiveerd team.

Roos van Bommel

marketing en communicatie

Ik ben een gemotiveerde marketeer met een hart voor de sport. Door mijn studie Sportmarketing en Management op Fontys in Tilburg kreeg ik steeds meer interesse in marketing, communicatie en media. Deze kennis kan ik nu toepassen bij VVA-informatisering waar ik ondersteun op marketing en communicatie gebied.
Ernaast verbreed ik graag mijn kennis en ben ik op dit moment bezig met een Master Studie Communicatie en Informatiewetenschappen aan Tilburg Universiteit. Graag zou ik ook wat bijleren op IT gebied, en hier ben ik bij VVA aan het juiste adres!

Kilian Schaap MSc

innovation architect

Durven denken en leven. Dat is het idee wat ik wil overdragen in mijn woorden en acties. Dit uit zich (naast mijn verwonderde geest) in mijn eigen bedrijf, Kleine Grote Denkers, waarbij we als doel hebben kinderen op de basisschool meer zelfvertrouwen te geven door ze beter te leren denken met behulp van laagdrempelige ‘gegamificeerde’ filosofielessen.
Daarnaast uit dat zich in mijn rol als Innovatie Architect bij VVA, waarbij ik help met het professionaliseren en organiseren van innovatie.

Eva van den Boom

Student Consultant

Onze vacatures

Ook in voor een avontuur? Kom bij ons werken! We zijn altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken.