“Wij innoveren en inspireren maatschappelijke organisaties om nog beter te presteren voor klanten”

Wie wij zijn

VVA is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau dat zich voornamelijk richt op woningcorporaties. Wij ondersteunen organisaties bij hun digitale transformatie door het geven van adviezen en het begeleiden van projecten. Dit doen we met een team van enthousiaste professionals die expert zijn op het snijvlak van organisatie en ICT. In onze filosofie voert de klant regie en zit aan het stuur. Met onze vaardigheden en kennis helpen we organisaties bewust keuzes te maken. Wij werken met plezier en passie voor het vak en stralen dat uit. Om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn en flexibel in te kunnen spelen op nieuwe innovaties, trends en ontwikkelingen groeit ook onze dienstverlening.

Met VVA intelligent workforce helpen wij organisaties graag om slimmer te werken. We anticiperen op de veranderende klantvraag en benutten kansen die innovaties als Robotic Process Automation, Process Mining, Predictive Analytics, Artificial Intelligence en Datavisualisatie met zich meebrengen.

Meer over VVA intelligent workforce

Ook gaan we vanuit VVA-innovatisering graag samen met organisaties op zoek naar een innovatieve oplossing voor een vraagstuk of probleem en nemen hier de frisse blik van studenten in mee.

Meer over VVA-innovatisering

Met VVA DigiCoaching ondersteunen wij organisaties bij hun digitale transformatie. Hiervoor zetten wij de frisse blik van ambitieuze studenten die naast hun studie alvast kennis willen maken met de praktijk.

Meer over VVA DigiCoaching

Kernwaarden

  • Bevlogen
  • Deskundig
  • Flexibel
  • Innovatief
  • Verbindend

Onze manier van werken

Wij zijn een stel avontuurlijke projectleiders, adviseurs en coaches op het snijvlak van organisatie en ICT. We werken met plezier en passie voor het vak en stralen dat ook uit. Ons VVA-DNA bestaat uit een bevlogen geest, een deskundige en innovatieve blik op vraagstukken en een transparante, betrokken en flexibele werkwijze. Samen met de klant werken we aan duurzame projectresultaten en significante bijdragen aan de lange termijndoelstellingen van de organisatie. Om deze redenen worden we vaak teruggevraagd en zien klanten ons als een verlengstuk van de eigen organisatie.

Ons team

Onze vacatures

Ook in voor een avontuur? Kom bij ons werken! We zijn altijd op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken.