Woonbron is een wooncorporatie met 45.000 woningen en 4.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Nissewaard, Delft en Dordrecht. Parallel aan de ontwikkeling van haar nieuwe ondernemingsplan, stelt zij samen met VVA-informatisering ook de digitale strategie op. Doel is om de I&A huishouding zodanig vorm te geven dat deze de lange termijn doelen van de organisatie maximaal ondersteunt.

Kort samengevat levert de digitale strategie, naast verbinding en dialoog binnen de organisatie, de volgende resultaten op: I&A speerpunten voor focus, overzicht relevante I&A trends en ontwikkelingen, I&A beleidsprincipes, toekomstbeeld voor medewerkers, I&A programma(planning), inrichting sturing I&A programma en adequate inrichting team I&A.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?