Op het moment heeft VVA-informatisering twee afstudeerders in dienst.

Mijke Donkers rondt de master International Management af aan Tilburg University. Haar afstudeeronderzoek gaat over de inzetbaarheid van slimme Blockchain contracten voor woningcorporaties. Een slim contract kan automatisch worden uitgevoerd, zonder dat daar een medewerker tussen hoeft te komen en kan onmogelijk nog gewijzigd worden. Dit is mogelijk doordat de contracten zijn geprogrammeerd op een blockchain.

Daarnaast rondt Laura Gruson, naast haar werk als Trainee bij VVA, de master Information Management af aan Tilburg University. Haar afstudeeronderzoek gaat over de inzet van chatbots door woningcorporaties. Een chatbot is een intelligente robot die met natuurlijke taal antwoord kan geven op vragen van huurders of zelfs handelingen kan verrichten, zonder dat daar een medewerker tussen hoeft te komen.

Wij wensen deze young professionals veel succes met de laatste loodjes en aanstaande scriptieverdediging!

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?