Woonplus Schiedam is een woningcorporatie met ongeveer 12.000 VHE en er werken zo’n 100 medewerkers. Als primair bedrijfsinformatiesysteem is Empire R16 van cegeka-dsa in gebruik.

Op dit moment begeleidt VVA verschillende werkgroepen (voor verschillende processen) om optimalisaties aan het systeem en de werkwijze door te voeren. Een werkgroep bestaat uit de proceseigenaar, kerngebruiker, eindgebruiker(s), functioneel beheerder en consultant van cegeka-dsa. Samen maken zij de vergelijking tussen de inrichting van Woonplus en de best practice inrichting van cegeka-dsa; om vervolgens verbeterpunten die daaruit voortkomen door te voeren. Er is ook aandacht voor het opleiden en trainen van medewerkers. Wij geven met veel enthousiasme invulling aan dit traject!

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?