Mozaïek Wonen is een middelgrote woningcorporatie in het Groene Hart die bijna 10.000 voornamelijk sociale huurwoningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug en Moordrecht verhuurt. Recent is het nieuwe ondernemingsplan 2018 - 2021 opgesteld met als titel “Hart voor huurders”. Dit benadrukt de rolopvatting waarin Mozaïek Wonen er expliciet voor kiest om dichter bij haar huidige en toekomstige huurders te gaan staan en het echte thuisgevoel te faciliteren.

De wens is om een digitale strategie op te stellen die in lijn is met dit nieuwe ondernemingsplan. De digitale strategie wordt afgestemd op de organisatiedoelstellingen, de huidige en gewenste I&A situatie en relevante I&A ontwikkelingen. Het basisuitgangspunt is dat Mozaïek Wonen haar organisatiedoelstellingen op effectieve en efficiënte wijze bereikt wanneer de informatisering en automatisering (I&A) integraal op de organisatie(in)richting is afgestemd. Dus dat er een logische samenhang is tussen de organisatiedoelstellingen, de organisatie inrichting, de procesondersteuning, de informatievoorziening, het applicatielandschap, de ICT-infrastructuur, het beheer en de beveiliging.

 VVA-informatisering is gevraagd om Mozaïek Wonen te ondersteunen bij het opstellen van deze digitale strategie. Wij geven hier graag invulling aan.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?