Het belang van juiste, complete en accurate data is een veelbesproken onderwerp. Hoe zorg je nu dat jouw corporatie de beschikbare data op de juiste manier analyseert om tot de gewenste informatie en kennis te komen?

Om woningcorporatie en zorg medewerkers hierin te ondersteunen organiseert VVA-informatisering een incompany PowerBI training. Wij zien dat PowerBI een veelgebruikte tool in de markt is om de informatievoorziening beschikbaar te krijgen en te analyseren. In een driedaagse training worden corporatiemedewerkers opgeleid tot PowerBI specialisten, waarbij ze in 9 modules leren hoe ze de tool moeten gebruiken en hoe ze de beschikbare data vanuit verschillende systemen om kunnen zetten in informatie en kennis. Supermooi!

Heb jij interesse in deze training? Laat het me weten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?