Dinsdag 12 maart zijn wij afgereisd naar Tilburg voor de MKB-avond. De MKB-avond is georganiseerd door studievereniging Asset | SBIT om studenten van Information Management kennis te laten maken met MKB bedrijven, waar zij na of al tijdens hun studie aan de slag zouden kunnen.

Zo waren wij aanwezig om de studenten uit te leggen welke werkzaamheden en projecten wij als VVA-informatisering lopen en onder andere welke rollen wij hierin hebben. Om de studenten hier een beter beeld van te geven hebben ze aan een fusiecase gewerkt, waarin ze de directeuren van beide corporaties moesten interviewen en later voorzien van een advies over de aanpak en vervolgstappen op I&A gebied. Het was een geslaagde avond waarin we onze samenwerking met studievereniging Asset | SBIT weer als zeer waardevol ervaren hebben.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?