Op dit moment heeft VVA-informatisering drie nieuwe afstudeerders in dienst.

Links op de foto staat Lennart Bakx . Lennart studeert Supply Chain Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij gaat onderzoek doen naar inkoopsamenwerking op het gebied van Informatisering en Automatisering (I&A).

Florian Dijkstra (midden) en Ad Wolters Ad Wolters (rechts) zijn beide bezig met het afronden van de Master Information Management aan Tilburg University. Ad gaat onderzoek doen naar het verbeteren van de performance binnen woningcorporaties, door het toepassen van Gamification. Florian doet onderzoek naar het slim inzetten van beschikbare data binnen woningcorporaties, met als focus data-gedreven besluitvorming.

Naast afstuderen gaan de drie mannen ook aan de slag als Student Consultant om zo mee te lopen in diverse projecten en ervaring op te doen in het werkveld van VVA-informatisering.

Wij wensen deze nieuwe krachten veel succes bij VVA-informatisering!

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?