Het is niks nieuws dat de mens de zwakste schakel is in de organisatiebeveiliging. Ruim 70 procent van de datalekken ontstaat door een fout van de medewerker. De sector zorg en welzijn is daarop (helaas) geen uitzondering. Sterker nog, een derde van de gemelde datalekken in 2018 was afkomstig van deze sector. Investeer daarom niet slechts in technische maatregelen en procedures of richtlijnen, maar ook in het bewustzijn van medewerkers.
Maar hoe maak je zo'n stoffig onderwerp aantrekkelijk en inspirerend..?

Ga de uitdaging aan en probeer te ontsnappen uit de Data Protection Escape Room van Innovatisering.
Zo ervaar je de AVG en informatiebeveiliging samen met collega's op een educatieve en spannende manier!

Op een leuke en inspirerende manier aan de slag gaan met AVG en security awareness, zodat medewerkers dit kunnen toepassen op hun dagelijkse werkzaamheden?
Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.innovatisering.nl voor het volledige security awareness aanbod van onze innovatietak Innovatisering (powered by VVA).

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?