Op 27 juni is VVA aanwezig bij het evenement ‘Jouw toekomst is nu’ van Corporaties In Beweging.

Wij verzorgen hier meerdere workshops zoals onder andere een Design Thinking workshop door Kilian Schaap waarin je innovatie leert toe te passen in je organisatie door een creatieve innovatiemethode.
Ook verzorgen wij een workshop ‘Digitalisering nu en in de toekomst’ door Martijn Videler en Piet Verdult over de trends & ontwikkelingen op ICT gebied en de digitale corporatie.

Ten slotte wordt de Dataprotectie Escape Room door Florian Dijkstra vanuit studentendenktank Innovatisering als workshop aangeboden. Hierbij krijgen deelnemers maximaal 45 minuten de tijd om te ontsnappen uit de ruimte door het oplossen van opdrachten die gebaseerd zijn op de #AVG en #informatiebeveiliging.

Lees hier meer over het event.
Of neem contact met ons op voor meer informatie over deze workshops!

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?