VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen. Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting.

VVA-informatisering levert projectmanagement en adviesdiensten op het snijvlak van organisatie en ICT aan non-profit organisaties. Dat doen we altijd aan de klantzijde, vanuit een leverancier onafhankelijke rol.

VVA-informatisering bestaat uit avontuurlijke projectleiders, adviseurs en coaches op het snijvlak van organisatie en ict.

Wij willen herkend worden op onze kernwaarden: bevlogen, deskundig, innovatief, transparant en flexibel.

Onze focus ligt op klantwaarde en duurzame projectresultaten. Als gevolg daarvan worden we veel teruggevraagd. Organisatiegroei is het gevolg, niet het doel.

In onze filosofie voert de klant regie en zit aan het stuur. Wij coachen de klantorganisatie op het nemen van die rol. Met onze vaardigheden en kennis helpen we corporaties bewust keuzes te maken.

Wij werken met plezier en passie voor het vak en stralen dat uit. Klanten zien ons als verlengstuk van de eigen klantorganisatie, wat resulteert in duurzame klantrelaties.

Wij geloven dat we met informatisering het verschil kunnen maken voor onze klanten. Door te investeren in samenwerking, innovatie, kennisdeling en kwaliteit realiseren we opdrachten die significant bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten.

Onze mensen

Benieuwd welke mensen er bij VVA-informatisering werken? Maak dan kennis met onze projectleiders en adviseurs.

Onze vacatures

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's. Kom bij ons werken, afstuderen of meelopen als trainee.

Ons nieuws

Lees het laatste nieuws van en over VVA-informatisering.

Delen op:

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?