Vacatures

VVA-informatisering is op zoek naar nieuwe collega's. Onze professionals geven op authentieke wijze invulling aan zowel advies- als implementatietrajecten. De materiedeskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers maakt dat wij een veelgevraagde partner zijn.

Om invulling te kunnen geven aan ons sterk groeiende portfolio van zeer uitdagende opdrachten, zijn we op zoek naar ondernemende Junior Business Consultants die zich kunnen vinden in onze visie en werkwijze en zich verder willen ontwikkelen binnen onze kennisgebieden digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie- en implementatie en slimmer werken.

Verwacht jij bij ons bedrijf te passen en zie jij dit avontuur wel zitten? Lees dan snel verder!

Lees meer...

VVA-informatisering is op zoek naar studenten die theorie en praktijk willen combineren als opstap voor een professionele carrière. Ben jij een student met een nog niet afgeronde opleiding op academisch niveau en wil jij ervaring opdoen naast je studie? Dan is dit jouw ideale bijbaan!

Lees meer...

VVA-informatisering is op zoek naar afstudeerders die theorie en praktijk willen combineren als opstap voor een professionele carrière.

Om invulling te kunnen geven aan ons groeiende opdrachtenportfolio en onze product- en conceptontwikkeling, zijn we op zoek naar ondernemende afstudeerders met ambitie. Talent dat zich kan vinden in onze visie en werkwijze en zich verder wil ontwikkelen binnen onze kennisgebieden digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie- en implementatie en slimmer werken.

Pas jij bij ons bureau en zie jij dit avontuur wel zitten? Lees dan snel verder! Bij ons kun je wél het verschil maken!

Lees meer...

Contact

Postbus 834
4600 AV Bergen op Zoom

Telefoon

Martijn Videler: 06 29 54 26 30
Piet Verdult: 06 22 21 36 97

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies om het verkeer op de website te analyseren.

Akkoord

Over VVA-informatisering

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk informatiseringsbureau. We werken op het snijvlak van organisatie en ICT. En spreken beide talen.

Onze projectleiders, adviseurs en coaches zijn experts op het gebied van digitale strategie, online dienstverlening, softwareselectie en -implementatie, slimmer werken en organisatie inrichting. Lees meer...

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?