SCW Tiel verlengt partnership met VVA

By augustus 20, 2014 februari 21st, 2020 Nieuws

VVA-informatisering werkt al langere tijd prettig samen met SCW, een corporatie met ongeveer 3.500 woningen in Tiel. Vorig jaar heeft SCW een partnership met VVA-informatisering gesloten. Dit is een lange-termijn samenwerking waarbij de professionals van VVA-informatisering fungeren als ‘verlengstuk’van de organisatie. SCW heeft het partnership onlangs verlengd met een jaar.

SCW werkt aan verdere professionalisering op het gebied van informatisering en automatisering. Zij is met VVA-informatisering aan het werk om gezamenlijk de I&A huishouding in de komende jaren naar een hoger niveau te tillen. In het afgelopen jaar is onder andere gewerkt aan het realiseren van een nieuwe website met een huurdersportaal en is er een programma gestart om de relevante kennis van processen en systemen te verbeteren onder de medewerkers.

VVA-informatisering is hierin gespecialiseerd en is door SCW gevraagd om ook in 2014 de informatiseringsprojecten te ondersteunen. We doen dit met veel plezier en toewijding.