In de afgelopen jaren heeft in de hele maatschappij de digitalisering in hoog tempo om zich heen gegrepen. Daardoor is ook in jouw eigen organisatie het werkveld ongetwijfeld sterk veranderd. Deze digitale transformatie stelt organisaties voor grote uitdagingen, maar biedt ook unieke kansen om bestaande werkprocessen slimmer in te richten. En zodoende ook om de dienstverlening richting je klanten nog verder te verbeteren. VVA-informatisering helpt je bij deze digitale transitie.

Digitale piloot

De sterk toenemende automatisering is een proces waarmee elke organisatie te maken heeft. Ook de rol van medewerkers is daardoor veranderd. Waar zij voorheen daadwerkelijk bezig waren met het sturen van bedrijfsprocessen, beperkt hun taak zich tegenwoordig, als gevolg van automatisering, veel meer tot het houden van toezicht. “Vergelijk het maar met een piloot: die is tegenwoordig veel meer opzichter van de instrumenten in zijn vliegtuig dan dat hij deze daadwerkelijk bestuurt”, zegt Mark Musters, partner bij VVA-informatisering. “Hetzelfde zie je gebeuren in organisaties die steeds meer data-gedreven worden. Wij ondersteunen organisaties bij deze digitale transformatie en kijken wat er allemaal nodig is om als het ware als een digitale piloot boven bedrijfsprocessen te kunnen staan.”

Intelligent workforce

“Met onze nieuwe tak VVA intelligent workforce helpen wij organisaties om slimmer te werken”, vervolgt Mark. “Met toepassingen als Robotic Process Automation (RPA), Process Mining, Predictive Analytics en Artificial Intelligence ondersteunen wij organisaties om de volgende stap te zetten in hun digitale transformatie. Dat zorgt er niet alleen voor dat je eigen interne processen veel efficiënter worden, maar ook de dienstverlening richting je klanten verbetert daardoor.”

Samenwerking met studenten

VVA-informatisering werkt nauw samen met universiteiten en hogescholen. “Zo geven wij gastcolleges, maar studenten krijgen bij ons de mogelijkheid om af te studeren en zich zelfs tot een echte business consultant te ontwikkelen”, aldus Mark, die verduidelijkt dat vooral de klanten van VVA-informatisering profiteren van de innovatieve denkkracht van de studenten: “Hun verfrissende ideeën en praktische manier van denken komen vaak goed van pas. Met als resultaat verrassende oplossingen waar klanten écht wat mee kunnen, waardoor hun werk beter en gemakkelijker wordt.”

Efficiënter werken?

Met behulp van innovatieve digitale toepassingen kun je je bedrijfsprocessen veel efficiënter inrichten. Ben je benieuwd naar wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op.