Jeroen Janssen

Jeroen Janssen

DigiCoach

Waarom heb je ervoor gekozen om voor VVA te gaan werken?
Voor dat ik echt bij VVA in dienst kwam ben ik hier als student consultant actief geweest op het gebied van DigiCoaching. Hierin merkte ik dat ik blij werd van het helpen van mensen om het beste uit zichzelf én uit de mogelijkheden van de applicaties die ze in hun werk gebruiken te halen. Ik herken ook veel situaties die tijdens mijn minor ‘docent’ voorbij zijn gekomen. Voorbeelden hiervan zijn het motiveren van de werknemers om nieuwe systemen te leren en het op een leuke en lucratieve manier aanbieden van nieuwe digitale mogelijkheden.

Wat ga je doen bij VVA? En wat spreekt je daarin aan?
Met mijn afstuderen in zicht hebben ze mij een fulltime positie als DigiCoach aangeboden, die heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen! Ik heb het bijzonder naar mijn zin en kan hier echt nog stappen in maken. Het is leuk om hier samen met met de corporatiemedewerkers in te groeien.

Wat zou je graag vinden in je nieuwe baan?
Ik zit hier voorlopig heel erg op mijn plek, niet alleen werkinhoudelijk, maar ook mijn collega’s zijn tof! Voor nu voldoende uitdaging en wie weet wat er allemaal nog op mijn pad komt. VVA is een groeiende en dynamische club, dus ik maak me geen zorgen dat ik me zou gaan vervelen.

Terug naar ons team

Op de foto zie je waar ik het meest in mijn vrije tijd mee bezig ben, muziek maken. Dit doe ik zowel in de harmonie als in verschillende bandjes.