Lennart Huygen

Lennart Huygen

student consultant

Binnen VVA ben ik actief als student-consultant op het gebied van DigiCoaching. Dit spreekt mij aan omdat ik te maken krijg met veel verschillende cases en hierdoor het werk wat ik doe erg afwisselend is. Ook haal ik energie uit het creëren van een efficiënte werkwijze en het oplossen van de problemen die onze klanten ervaren.

Ik ben momenteel bezig met mijn Master Information Management aan Tilburg University. Ik heb van jongs af aan al een interesse gehad in technologie, ik moest altijd de nieuwste gadgets hebben en kon hier uren mee bezig zijn. Daarnaast kreeg ik gedurende mijn middelbareschooltijd een sterke interesse in economie. Mijn studie Information Management combineert deze twee aspecten en is daarom de perfecte keuze voor mij. VVA geeft mij de kans om mijn theoretische kennis om te zetten naar de praktijk. Daarbij hoop ik ook veel kennis op te doen als student consultant die ik gedurende mijn toekomstige loopbaan nog vaak toe kan passen.

Terug naar ons team

” In het wintersportseizoen sta ik het liefst met mijn snowboard boven aan de piste te genieten van het prachtige uitzicht. De spanning en adrenaline van het racen naar de onderkant van de piste haal ik ook uit mijn werk als student-consultant.”