Marissa Hoekmeijer

Marissa Hoekmeijer

student designer UX/UI

Waarom heb je ervoor gekozen om voor VVA te gaan werken?
VVA is een bedrijf dat veel doet aan innovatersing, nieuwe tools bedenkt en graag nieuwe uitdagingen aanpakt. Een stijl dat heel erg bij mij past en mij aanspreekt. Zelf ga ik graag nieuwe uitdagingen aan en spring ik in het diepe om mijzelf te innoveren. Hierom heb ik gekozen om bij VVA te komen werken, omdat ik weet dat ik uitgedaagd ga worden.

Wat ga je doen bij VVA? En wat spreekt je daarin aan?
Bij VVA ga ik de rol als student designer UI/UX oppakken. Dit houdt ik dat ik voor de nieuwe tools die VVA bedenkt een visual ontwerp ga maken. Ik ga zogezegd de tools in een mooi en gebruikvriendelijk jasje gieten. Wat mij in deze rol aanspreekt is dat ik vooral veel creatief denkwerk mag gaan neerzetten. Naast het feit dat ik nu als enige designer in het team kom, liggen er voor mij veel opdrachten en verbeteringen te wachten. Dit zorgt voor onderzoek en uitdaging, twee aspecten die mij ook nog aanspreken in deze nieuwe rol.

Wat zou je graag vinden in je nieuwe baan?
Lekker veel creativeit, uitdagingen en ook vooral voor mij leerzame momenten die mij doen groeien to UI/UX designer.

Welke opleiding volg je, waar, waarom, hoeveelste jaar?
Ik volg de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar. Ik ben deze opleiding gaan volgen, omdat er veel creativiteit, open minded denkwerk en ook wel technische aspecten in de opleiding zitten. Zo wordt je vaak een probleemstelling gegeven en moet jij daar een oplossing voor bedenken. Met het technische aspect bedoel ik het stukje programmeren. Je kan veel kanten op met deze opleiding op creatief vlak, de kant die ik op wil is de kant van internationale freelancer. Zodat ik later lekker kan reizen en werken tegelijk.

 

 

Terug naar ons team