Marissa Hoekmeijer

Marissa Hoekmeijer

student designer UX/UI

Waarom heb je ervoor gekozen om voor VVA te gaan werken?
VVA is een bedrijf dat veel bezig is met innoveren, nieuwe tools bedenken en graag nieuwe uitdagingen aangaat. Iets dat heel erg bij mij past en mij dan ook aanspreekt. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan en spring in het diepe om mijzelf te blijven ontwikkelen en beter te worden. Ik heb ervoor gekozen om hier te gaan werken, omdat ik weet dat ik uitgedaagd ga worden.

Wat ga je doen bij VVA? En wat spreekt je daarin aan?
Bij VVA ga ik de rol als student designer UI/UX oppakken. Dit houdt in dat ik voor de nieuwe tools die VVA bedenkt een visueel ontwerp ga maken. Ik ga zogezegd de tools in een mooi en gebruiksvriendelijk jasje steken. Wat mij in deze rol aanspreekt is dat ik vooral veel van mijn creativiteit mag laten zien. Er liggen er voor mij veel opdrachten klaar, zo mag ik naast UI/UX design o.a. ook meedenken over de huisstijl van VVA. Dit zorgt voor onderzoek en uitdaging, aspecten die mij erg aanspreken in deze nieuwe rol.

Wat zou je graag vinden in je nieuwe job?
Lekker veel creativiteit, uitdagingen en ook vooral voor mij leerzame momenten die mij doen groeien in mijn rol als UI/UX designer.

Welke opleiding volg je, waar, waarom, hoeveelste jaar?
Ik volg de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar. Ik ben deze opleiding gaan volgen, omdat er veel creativiteit, out-of the-box denkwerk en ook wel technische aspecten in de opleiding zitten. Zo wordt er vaak een probleemstelling gegeven en moet je daar een oplossing voor bedenken. Met het technische aspect bedoel ik het stukje programmeren. Je kan veel kanten op met deze opleiding op creatief vlak, de kant die ik op wil is de kant van internationale freelancer. Zodat ik later lekker kan reizen en werken tegelijk.”

 

Terug naar ons team

Ik heb de ambitie om werk en passie samen te combineren, zodat ik kan doen waar ik het meest van hou: de wereld rondreizen.