Mark van der Pijl

Mark van der Pijl

student consultant

Ik zit in mijn vierde jaar van de opleiding Toegepaste Wiskunde van de Haagse Hogeschool te Delft. Sinds de basisschool heb ik al een knobbel voor rekenen. Dit is tijdens mijn middelbare schooltijd gebloeid tot een passie voor de wiskunde. Toen ik klaar was met mijn middelbare schooltijd moest ik voor een Hbo-opleiding kiezen. De meest voordehand liggende opleiding was natuurlijk een Toegepaste Wiskunde opleiding. De keuze om naar Delft te gaan was om de mooie binnenstad, de doorgroeimogelijkheden binnen de TU Delft en het feit dat het een grote studentenstad is. Dit neemt niet weg dat ik het prettig vind om weer terug te zijn in het mooie Brabant.

Momenteel loop ik mijn afstudeerstage bij VVA-informatisering. Tijdens mijn afstudeerstage ga ik mij focussen op het uitbreiden van de AVG-scanner van VVA-informatisering. Dit zal ik doen aan de hand van meerdere technieken die bekend zijn binnen de Data Science wereld, zoals Transfer Learning op bestaande tekst-embeddings en het maken van een eigen Neurale Netwerk op de lappen tekst op het herkennen van AVG-gevoelige data.

Terug naar ons team

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik in het bezit van een spelcomputer. Van een NES en een Nintendo Gameboy tot een eigen PC en een Sony PlayStation 4. Hier heb ik altijd plezier uit gehaald en dat is tot op de dag van vandaag hetzelfde gebleven. Zo speel ik wekelijks competitief in een online toernooi voor het spel Rocket League en speel ik waar ik kan nog wat andere spellen.