Raymond van Mieghem

Raymond van Mieghem

business consultant

Waarom heb je ervoor gekozen om voor VVA te gaan werken?
Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en na de gesprekken met Piet, Martijn en Mark ben ik erg enthousiast geworden in hetgeen VVA doet en waar ze voor staan.

Wat ga je doen bij VVA? En wat spreekt je daarin aan?
 Ik heb voor VVA inmiddels zo’n 9 jaar ervaring opgedaan als business consultant (weliswaar in andere branches) en neem deze ervaring mee naar VVA om ook hier in de rol van business consultant aan de slag te gaan. Als business consultant werk je samen met klanten en collega’s aan verschillende projecten en doelen om gezamenlijk tot mooie resultaten te komen. Dat geeft mij energie. 

Wat zou je graag vinden in je baan?
Een professionele, maar toch informele sfeer, waar samenwerken hoog in het vaandel staat en waarin ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd.

Terug naar ons team

Naast tijd doorbrengen met mijn gezin en vrienden, vind ik het heerlijk om na een drukke werkdag even het verstand op nul te kunnen zetten en met een heerlijk muziekje los te kunnen gaan in de sportschool. Ondanks dat het ook energie kost, geeft dit mij juist energie om vervolgens weer met de dagelijkse gang van zaken aan de slag te gaan.