Roy Wemmers

Roy Wemmers

student consultant

Waarom heb je ervoor gekozen om voor VVA te gaan werken?
Via medestudenten kwam ik in aanraking met VVA-Informatisering. Mijn medestudenten, en nu collega’s, vertelde mij over de projecten die zij uitvoerden met RPA, een concept wat voor mij nog nieuw was. Door de verhalen van hun en de projecten die zij draaiden ben ik enthousiast geraakt en in gesprek gegaan met Mark Musters en Deniz Arpat. VVA is een jong bedrijf die nieuwe technieken toepast, dit is voor mij één van de redenen geweest.

Wat ga je doen bij VVA? En wat spreekt je daarin aan?
In eerste instantie zal ik mij voornamelijk focussen op development. De ontwikkeling van RPA Robots vind ik erg interessant en het lijkt mij daarom ook erg tof om mij hier mee bezig te houden. Gezien VVA veel samenwerkt met woningbouwcorporaties en dit een sector is waar ik nog weinig van weet, lijkt het mij erg leuk om hier meer over te leren.

Wat zou je graag vinden in je nieuwe baan?
Tijdens mijn studie wil ik een bijbaan die goed aansluit bij mijn studie, waar ik vrijheid heb en waar ik complexer werk kan verrichten. Een leuke uitdaging en een toffe werksfeer zijn ook zeker welkom! VVA is een leuke en jonge organisatie die zeer vooruitstrevend zijn op het gebied van RPA, waar ik denk ik meer dan genoeg uitdaging en ervaring uit kan halen.

Welke opleiding volg je, waar, waarom, hoeveelste jaar?
Ik zit momenteel in mijn derde jaar Business IT & Management aan Avans Hogeschool in Breda.. Voor deze studie heb ik de MBO-4 opleiding Applicatie- en Mediaontwikkeling gedaan, simpel gezegd: opleiding tot programmeur. Tijdens deze MBO studie, en voornamelijk tijdens de stages, kwam ik erachter dat ik het raakvlak tussen mens en IT erg interessanter vond dan enkel programmeren. Mijn huidige studie sluit perfect aan op die interesse en bouwt dit verder uit met een breder begrip over het functioneren van organisaties. Na deze studie ga ik een Universitaire Master volgen aan de Universiteit van Tilburg.

Terug naar ons team

Motoren en motorrijden zijn beide enorme passies van mij. Ik sta op de foto met mijn motorhelm. Ik ben graag bezig met motoren op het gebied van onderhoud, maar rijden blijft het leukste. Vaak doe ik ritten in Brabant of richting Utrecht. Af en toe ben ik ook nog op het circuit te vinden, om zelf te rijden of om mijn broer mee te helpen met zijn races. Het mooiste aan motoren en motorrijden vind ik het gevoel van vrijheid en de snelheidsbeleving op een motor. Enorm leuke hobby!