Thuy-An Le

Thuy-An Le

student consultant

Waarom heb je ervoor gekozen om voor VVA te gaan werken? 
VVA geeft mij de mogelijkheid om al tijdens mijn studie te proeven van het werk als consultant binnen IT en management. VVA is een innovatief bedrijf, waardoor ik niet stil zal zitten en steeds zal worden uitgedaagd. Werken als student consultant is voor mij de ideale bijbaan, onder andere dankzij de flexibiliteit binnen VVA. Hierdoor krijg ik ruimte voor mijn studie en heb ik de kans om praktijkervaring op te doen. 

Wat ga je doen bij VVA? En wat spreekt je daarin aan?
Ik ga aan de slag als DigiCoach. Samen met andere gemotiveerde studenten zal ik de klanten ondersteunen met al hun ICT vragen! Daarnaast ben ik bezig met het schrijven van mijn thesis.

Wat zou je graag vinden in je nieuwe baan? 
Binnen DigiCoaching wordt er veel samengewerkt met andere gemotiveerde studenten. zo werken we samen aan goede oplossingen voor de klant. 

Je studeert nog, welke opleiding volg je?
Momenteel volg ik de studie Bedrijfseconomie aan Tilburg University en ik zit in mijn vierde jaar. Het is een brede studie, waar ik veel kanten mee op kan. Na het afronden van mijn bachelor ben ik nog van plan om een master te volgen. 

Terug naar ons team

YogamatNaast mijn studie ben ik regelmatig met mijn vrienden te vinden in de sportschool. Tijdens het sporten motiveren we elkaar en dit geeft mij weer veel energie voor mijn studie en werk.